La Base Grand Café & Takeaway
  • Home
  • Menu
  • Grand Café La Base To Go
  • Evenementen
    • Onze highs
    • Borrel of feestje
    • Padelarrangementen
    • Catering
  • Impressie
  • Activiteiten
  • Werken bij La Base
    • Horecamedewerker (24 - 38 uur)
    • Horeca medewerker (flexibel / oproepkracht)
    • Leerplaats niveau 4: manager / ondernemer horeca De Kwakel
    • Leerplaats niveau 4: meewerkend horeca ondernemer De Kwakel
    • LEERPLAATS NIVEAU 2: medewerker fastservice Schiphol
  • Over
  • Contact
  • Petit Café La Base
  • Home
  • Menu
  • Grand Café La Base To Go
  • Evenementen
    • Terug
    • Evenementen
    • Onze highs
    • Borrel of feestje
    • Padelarrangementen
    • Catering
  • Impressie
  • Activiteiten
  • Werken bij La Base
    • Terug
    • Werken bij La Base
    • Horecamedewerker (24 - 38 uur)
    • Horeca medewerker (flexibel / oproepkracht)
    • Leerplaats niveau 4: manager / ondernemer horeca De Kwakel
    • Leerplaats niveau 4: meewerkend horeca ondernemer De Kwakel
    • LEERPLAATS NIVEAU 2: medewerker fastservice Schiphol
  • Over
  • Contact
  • Petit Café La Base

Leerplaats: manager / ondernemer horeca

Leer manager worden (en misschien te blijven) in het gezelligste grand café van Nederland!

Wat ga je leren? Je...

  • Onderneemt.
  • Ontwikkelt een ondernemingsplan.
  • Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming.
  • Implementeert het ondernemingsplan.
  • Maakt marktanalyse.
  • Voert commerciële activiteiten uit.
  • Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs.
  • Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid.
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit.
  • Maakt een operationeel plan.
  • Plant en verdeelt de werkzaamheden.
  • Begroot financiën.
  • Bewaakt financiën.
  • Stuurt medewerkers aan.
  • Voert intern formele gesprekken.
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven.
  • Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf.
  • Werkt mee in de bediening.
  • Werkt mee in de keuken.
  • Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf.
  • Creëert en bewaakt sfeer.
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven.
  • Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen.
  • Checkt de gast in.
  • Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf.
  • Bewaakt de veiligheid.
  • Checkt de gast uit.
  • Maakt night audit rapportages van de omzet.
  • Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten.

Naar wie zijn wij op zoek?
Juiste oog voor detail. Gezellige, gastgerichte en positieve houding. Passie voor eten en drinken. En heel belangrijk; voor je collega's ga je door het vuur en voor de gasten heb je (bijna) alles over. Ben je sportief? Dat komt goed uit, want je bent werkzaam in de grootste health club van Nederland (www.amstelhof.com) en daar mag je nog gratis sporten ook.

Wat biedt het bedrijf?
Je bent bij ons onderdeel van het team en niet zomaar een voorbijganger. Je werkt mee, doet mee aan uitjes en trainingen, kan redelijk flexibel je werktijden bepalen en wat heel leuk is; je bent vrij om te sporten. Wij hopen dat je na je leerbaan bij ons blijft of mee wilt ontwikkelen.

 

Direct naar stagemarkt.nl Terug naar vacatures

Menu Grand Café La Base To Go Evenementen Activiteiten Werken bij La Base Contact Privacy- en cookieverklaring
La Base Grand Café & Takeaway
info@grandcafelabase.nl
0297-513699
Noorddammerweg 30
1424 NX, de Kwakel
Made with ❤ by: POCKETMENU